TR EN RU
E.C.A. SEREL İle Sürdürülebilir Bir Gelecek Ecologic Ürünler
 

Çevre ve doğa dostu ECOLOGIC ürünleri ile, sürdürülebilirliği destekleyen E.C.A. SEREL, geleceği güvence altına alıyor.  
 
E.C.A. SEREL, çevreye duyarlı ve doğaya saygılı, yüksek oranda su ve enerji tasarrufu sağlayan yeni nesil ECOLOGIC ürünleri ile, sürdürülebilirliğin önemine vurgu yapıyor. E.C.A. SEREL, doğal dengenin korunması bilinciyle tasarladığı armatür ve vitrifiye grubu ECOLOGIC ürünleriyle, yeşil binalara kredi puanı kazandırırken, dünyanın gelecekte de aynı ekolojik yapıyı korumasına katkıda bulunuyor. E.C.A. SEREL, başta su olmak üzere yenilenemeyen doğal kaynakları koruma hedefiyle, tüketicileri doğa dostu teknolojilerle buluşturuyor. E.C.A. SEREL, www.dogayasaygi.com web sitesinden, ECOLOGIC ürünlerin iletişimini sağlarken, sürdürülebilirlik ve ekolojik sistemin korunması ile ilgili metinleriyle bilinçlendirme çalışmaları yürütüyor.
 
E.C.A. markalı yeni nesil ECOLOGIC armatürler ile yüzde 70’e varan su ve enerji tasarrufu sağlanıyor. Fotoselli, termostatik, ısı ve debi ile zaman ayarlı armatürlerinin yanı sıra E.C.A., soğukta çalışarak kombi ya da ısıtıcıyı tetiklemeyen özellikte armatürler üreterek, bireysel ve kamusal alanlar için sürüdürülebilir çözümler sunuyor. ECOLOGIC vitrifiye ürünleri ile su tasarruflu rezervuar blokları tasarlayan SEREL, antibakteriyel malzemelerden ürettiği özel tasarımlı klozetler ile, yoğun ve geri dönüşümü mümkün olmayan temizlik malzemelerinin kullanımını ortadan kaldırırken, bu kimyasalların arıtımı için harcanan su miktarından da tasarruf ettiriyor.
 
Sürdürülebilirliği yarına sorumluluk olarak gören ve “Yıllarca Beraber” felsefesiyle çalışmalarını sürdüren E.C.A. SEREL, yeni nesil teknolojiyi, yeni nesil tasarımlarla bir araya getiriyor. Hammaddeden, iç mekanizmalara, yardımcı tasarım öğelerinden ambalajlara kadar sürdürülebilirliği benimseyen E.C.A. SEREL, ECOLOGIC ürünleri ile, geleceğin standartlarını günümüze taşıyor.