TR EN RU
E.C.A SEREL The Big 5 Dubai 2017 Fuarı’nda…
 

Birleşik Arap Emirliklerinin Dubai kentinde 38. kez düzenlenen ve bu yıl 26 – 29 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen Dubai Big 5 Show Uluslararasi Yapi Ve Yapi Malzemeleri Fuarı’na, E.C.A. SEREL yapı ürünleri ile katılım gerçekleştirilmiştir.

 

Birleşik Arap Emirliklerinin yapı ve inşaat sektöründeki en önemli fuarlarından biri olan DUBAI BIG 5 Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı’na başta Türkiye, Çin, İtalya, Birleşik Arap Emirlikleri, Almanya, Suudi Arabistan, İspanya, Fransa, Belçika, Mısır ve Hindistan olmak üzere toplam 64 ülkeden katılan firmalar 4 gün boyunca ürünlerini sergileme fırsatı bulmuşlardır.  

 

Fuara 237 Türk firması milli katılım göstermiş ve ürünlerini sergilemişlerdir. Şehrin en önemli fuar alanı olan Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde, düzenlenen fuara dünyanın dört bir yanından toplam 2.604 firma katılmıştır.

 

E.C.A markalı armatürlerin, vanaların ve SEREL markalı vitrifiye ürünlerinin sergilendiği E.C.A. SEREL standı, 96 m2 ‘lik dört tarafı açık özel tasarımlı konstrüksiyonu ve geniş ürün yelpazesi ile fuardaki birçok standın arasından ön plana çıkmayı başarmıştır.